Tennis & Padel buiten blijft mogelijk

Tennis & Padel buiten blijft mogelijk


Afgelopen dinsdag heeft premier Rutte tijdens de persconferentie aangegeven dat de lockdown wordt verlengd tot en met 9 februari 2021. Op dinsdag 2 februari maakt het kabinet de balans op en wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 9 februari.

Wat betekent dit concreet voor de tennis- & padeltrainingen na 19 januari?
Het positieve nieuws is dat de trainingen door kunnen gaan. Zie ook het nieuwsbericht van de KNLTB.

Hieronder nog even een herhaling van wat deze maatregelen betekenen voor jou?
Training jeugd Outdoor (t/m 17 jaar):
De jeugdtrainingen blijven gewoon doorgaan en kennen geen beperkingen wat uiteraard heel fijn is.

Training volwassenen Outdoor (vanaf 18 jaar):
Voor trainingen met volwassenen geldt nog steeds een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1,5 meter afstand, exclusief de trainer (of 4 personen op 2 banen, 6 personen op 3 banen, 8 personen op 4 banen).

Training jeugd Indoor (t/m 17 jaar) en volwassenen:
Zoals op dit moment ook het geval is, wordt er op de buitenbanen getraind.

Omdat de verlenging van de lockdown helaas geen verrassing was, is er de afgelopen week  opnieuw contact geweest met de verenigingen over het beschikbaar stellen van extra banen voor de lessen. Op een groot aantal parken is dat gelukt, waarvoor dank aan de besturen. Daar waar dat niet mogelijk is, gaan we verder met het rouleersysteem of wijken we uit naar een andere locatie. 

Zoals u weet wordt er op dit moment ook gesproken over een avondklok. Mocht dit inderdaad worden doorgezet zullen de lessen vanaf het moment dat deze ingaat, worden uitgesteld. 

De train(st)er zal via de app groep aangeven hoe het specifiek geregeld is voor jouw groep. Alle informatie vind je ook in ‘mijn SimonTennis/Padel’ bij het onderdeel ‘lessen’.

Vanwege de beperkingen (maximaal 2 personen) per baan is het momenteel niet altijd mogelijk om jouw individuele aangevraagde inhaalles te plannen. Wij hopen op je begrip hiervoor.  

Het is goed om in deze sombere tijd ook iets te hebben om naar uit te kijken!
  • In de krokusvakantie (15 t/m 19 februari) organiseren we Tennis dagkampen voor de jeugd, klik hier voor meer informatie;
  • Op dinsdag 16 en woensdag 17 februari zijn de TAB Trainingsdagen voor wedstrijd/selectiespelers. Klik hier voor meer informatie;
  • Voor de meeste clubs staan de voorjaars- /zomercursussen tennis & padel online en kan er al worden ingeschreven;
  • Privé-/Duo training: wil je extra trainen neem dan contact op met kantoor zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken (073-6126170 of simontennis@simontennis.nl/ info@simonpadel.nl;
  • Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld het hockey- of voetbalteam van jouw zoon en/of dochter klik dan hier. Wij hebben al een heleboel teams mogen verwelkomen voor een leuke padelclinic.
Ook tijdens deze crisis doen we er alles aan om iedereen fijn te laten sporten. Wij danken jullie nogmaals voor je flexibiliteit en begrip in deze periode van ‘overmacht’.  

Wij hopen je op een later moment nog tegemoet te kunnen komen door het organiseren van een extra clinic. Dit kunnen we echter pas plannen op het moment dat we weer naar 4 personen per baan kunnen. Daarover later meer. 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073-612 61 70 (ma t/m vrij van 09.00 - 17.00 uur) of stuur een e-mail naar simontennis@simontennis.nl of info@simonpadel.nl.

Gezondheid staat bovenaan, zorg goed voor elkaar.

Met sportieve groet,

Mike en Rob Simon
Team SimonTENNIS & PADEL