Lessen gaan niet door vanaf 17.00 uur!

Lessen gaan niet door vanaf 17.00 uur!


Beste leerling,

Het kabinet heeft vrijdag tijdens de persconferentie de nieuwe corona maatregelen aangekondigd. Vanaf zondag 28 november zullen alle Tennis & Padel verenigingen elke dag vanaf 17.00 uur gesloten zijn. Deze maatregel zal gelden tot en met 19 december. Zie ook de website van de knltb.

Wij vinden het jammer dat sport als ‘niet-essentieel’ is bestempeld. Sporten en bewegen is gezond en verbetert de weerstand, het verkleint de kans op hart- en vaatziekten, overgewicht, diabetes en psychische problemen. Naar ons idee is sporten juist ‘essentieel’, zowel tijdens deze coronapandemie als voor de toekomstige volksgezondheid. We zijn dan ook overvallen door dit besluit.

Wat betekent deze maatregel voor uw les?
Wij nemen even een paar dagen de tijd om te komen met een passend aanbod voor al onze leerlingen. Het merendeel van onze lessen zitten in de avond, dus wij gaan puzzelen met alle roosters.
 
Alle lessen van maandag 29 november t/m vrijdag 3 december van 17.00 tot 23.00 uur zijn verplaatst naar de inhaalweek van 27 december t/m 30 december 2021 en vrijdag 7 januari 2022. 

  • Alle volwassenen lessen overdag kunnen in principe doorgaan tot 17.00 uur mits anders gecommuniceerd wordt in de app groep;
  • Alle jeugdlessen overdag kunnen in principe doorgaan tot 17.00 uur mits anders gecommuniceerd wordt in de app groep.

Wij zijn in overleg met onze verenigingen of er mogelijkheden zijn om lessen te kunnen verplaatsen naar overdag en/of  in het weekend (mogelijk startend komend weekend 4 en 5 december). Uiteraard zullen daarvoor banen en trainers beschikbaar moeten zijn. Per locatie/dag/tijd zal dit kunnen verschillen, vandaar dat we dit specifiek zullen communiceren via de al bestaande app groepen. In het uiterste geval zullen de lessen 3 weken opschuiven.

Wij beseffen dat er van iedereen (zowel van u als de leraren) een mate van flexibiliteit wordt verwacht maar rekenen op uw begrip.

Wij garanderen dat u de afgesproken lessen krijgt zoals u van ons gewend bent. Voor de geplande lesdata verwijzen we u naar 'mijn SimonTENNIS/PADEL', daar kunt u alles volgen. De komende weken blijven de trainers met u in contact via de app groep met betrekking tot wijzigingen omtrent planning van uw lessen.

Ook via Facebook houden we u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073-6126170 (ma t/m vrij van 09.00 - 17.00 uur) of stuur een e-mail naar simontennis@simontennis.nl of info@simonpadel.nl.

Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel op de baan!

Team SimonTENNIS & SimonPADEL