Meest gestelde vragen

Ik heb ingeschreven maar nog geen bericht gekregen over mijn indeling?
Iedereen krijgt uiterlijk 1 week voor aanvang van de lessen schriftelijk bericht. Kijk bij uw locatie voor een overzicht van de startdata op de verschillende locaties. Indien u 5 dagen voor aanvang nog steeds geen bericht heeft gehad moet u even contact opnemen met onze administratie.

De cursus is al begonnen, maar ik wil nog graag meedoen, is dat mogelijk?
Als u zo snel mogelijk inschrijft via onze website zullen wij deze verwerken en spoedig contact met u opnemen zodat u eventueel nog kunt instromen.

Op welke dag en tijd is er nog plaats in een beginners/halfgevorderde/gevorderde groep?
Als u les wilt volgen moet u altijd eerst inschrijven op de website. Op het formulier kunt u aangeven wanneer u beschikbaar bent en welke dag en tijd uw voorkeur heeft. Indien plaatsing op uw beschikbare dag en tijd niet lukt zullen wij contact met u opnemen voor overleg en bent u niet gebonden aan betaling.

Ik heb een bevestiging gehad voor mijn tennis -en/of padellessen, maar ik ben niet beschikbaar op de dag en tijd waarop ik ben ingedeeld. Kan dit verzet worden?
Stuur even een mailtje naar simontennis@simontennis.nl voor de ingeschreven tennisles of naar info@simonpadel.nl voor een ingeschreven padelles. Dan dan zullen wij in overleg met de trainer bekijken wat we kunnen doen. Wij verzoeken u de 1e les gewoon naar de les te komen, na 1 week vinden er meestal nog wel wat wijzigingen plaats en is er soms wat ruimte om te schuiven.

Ik heb een bevestiging gehad voor mijn lessen, maar volgens mij klopt het bedrag niet?
Controleer of u hebt ingeschreven voor de juiste cursus. Er kan maar 1x worden ingeschreven voor een beginnerscursus, daarna stroomt u door naar halfgevorderden. Het verschil kan ook zitten in het bedrag voor niet-leden. Controleer de voorwaarden bij inschrijving op uw locatie. Uiteraard kunt u altijd nog contact opnemen met onze administratie.

Ik ben ziek of verhinderd en kan deze week mijn les niet volgen. Moet ik de train(st)er afbellen en kan ik deze gemiste les inhalen?
Via ons inhaalsysteem kunt u zich afmelden voor uw les. U hoeft dit niet door te geven aan uw train(st)er omdat deze veelal op de baan staat en u moeilijk te woord kan staan.  Uiteraard kunt u daarnaast ook de trainer via een persoonlijk whatsappbericht  op de hoogte brengen. Als u het formulier bij dit inhaalsysteem goed invult zal de hoofdtrainer u inhaalverzoek behandelen zodra er een open plek is in een andere groep van ongeveer hetzelfde niveau. Er wordt u eenmalig via mail een inhaalmogelijkheid aangeboden. Na afloop van de cursus vervalt de mogelijkheid om gemiste lessen in te halen.  Het inhaalsysteem is een extra service, waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. 

Ik heb het formulier bij het inhaalsysteem ingevuld, maar ik heb nog geen reactie gehad?
Voor het inplannen van een inhaalles zijn we (naast uw beschikbaarheid) afhankelijk van open plaatsen of eventuele afmeldingen van andere leerlingen. Op sommige locaties zijn de mogelijkheden om in te halen hierdoor beperkt. We houden dit echter goed in de gaten en creëren eventueel een extra inhaaluur. Vergeet niet dat het inhaalsysteem een extra service is en dat we er alles aan doen om u snel in te plannen, maar dat er ook grenzen zijn aan wat we kunnen bieden. 

Ik wil me inschrijven voor een cursus. Op welke dagen en tijden zijn de lessen?
Iedere cursus gaan de trainers een nieuwe indeling maken. Als u tennisles wilt volgen moet u altijd eerst inschrijven via onze website. Bij de inschrijving kunt u aangeven wanneer u beschikbaar bent en welke dag uw voorkeur heeft. Indien plaatsing op uw beschikbare dag en tijd niet lukt zullen wij contact met u opnemen voor overleg en bent u niet gebonden aan betaling.

Ik wil me afmelden voor de reminders die ik af en toe per whatsapp/sms ontvang. Hoe doe ik dit?
Stuur een mailtje naar simontennis@simontennis.nl  (tenniscursus) of info@simonpadel.nl en wij zullen uw telefoonnummer verwijderen uit onze lijst. Let wel!  Zodra u uit de whatsapp groep van u lesgroep bent gehaald, dan mist u last minute bericht mbt uw lessen. SimonTENNIS/PADEL is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van uw afwezigheid in de whatsappgroepen van uw lesgroep.