Tennis Academy Brabant

Tennis Academy Brabant

Voor kinderen die meer willen dan alleen clubtraining is er Tennis Academy Brabant (TAB). TAB is onderdeel van SimonTENNIS en biedt talentvolle jeugd uit de regio de kans om samen te trainen. TAB werkt samen met de KNLTB om (inter)nationale toppers op te leiden en kinderen het maximale uit henzelf te laten halen. Ga voor meer informatie naar tennisacademybrabant.nl.

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren, leeftijd en je niveau.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.


Inschrijven Tennis Academy 2022-2023

Vanaf heden kun je inschrijven voor het nieuwe TAB jaar dat in de week van 19 september gaat starten.

Belangrijke data:
-Schrijf in voor 19 september (uiteraard kun je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
-Uiterlijk 26 september ontvang je de bevestiging met daarin de dag en tijd dat je bent ingedeeld;
-In de week van 3 oktober starten we met de nieuwe cursus.

KNLTB instroomtrainingen voor 7 t/m 10 jaar 

Sinds oktober 2020 is onze trainer Paul Honig gestart bij Health City Vught met de KNLTB instroomtrainingen (30 weken) 'oranje' en 'groen'.
Gezamenlijk met tennisleraren en andere tennisscholen wil de KNLTB een betere route naar de top faciliteren voor spelers met potentie. Dit moet de toekomst van het Nederlandse tennis versterken. De KNLTB is hierdoor actiever betrokken bij kinderen met cluboverstijgend niveau in de leeftijdscategorie 7 tot en met 10 jaar.
De instroomtrainingen zijn aanvullend op clubtrainingen, zodat kinderen ‘gewoon’ lid kunnen blijven bij hun vereniging en toch worden aangesproken in hun behoefte om nóg beter te worden in tennis. Deze additionele training komt ten goede aan het spelplezier van de kinderen, waardoor ze ook weer langer lid blijven van de eigen vereniging en meer wedstrijden zullen spelen. Voor de KNLTB is dit tevens een manier om talent te herkennen. De instroomtrainer houdt intensief contact met de KNLTB over de ontwikkeling van de spelers. Daarnaast brengen we de ouders meer bij elkaar, zodat ze kennis met elkaar kunnen delen omtrent jeugdtennis.

Zaterdag 9 juli is de laatste voorspeeldag. Daarna ontvangen de kinderen die in aanmerking komen voor deze trainingen een uitnodiging. Adres Kraaiengatweg 3
Plaats 5262 LK VUGHT
Land
Telefoon 073-6126170
E-mail info@tennisacademybrabant.nl
Website www.tennisacademybrabant.nl

Groepstraining voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
1,5 uur tennistraining en 1 uur conditietraining (betaling in 3 termijnen) (8 leerlingen)
38 lessen van 150 minuten op 2 banen. 3 oktober 2022 € 1.139,- inschrijven
2 uur tennistraining en 1 uur conditietraining (betaling in 3 termijnen) (8 leerlingen)
38 lessen van 240 minuten op 2 banen. 3 oktober 2022 € 1.319,- inschrijven
1,5 tennistraining (betaling in 3 termijnen) (8 leerlingen)
38 lessen van 90 minuten op 2 banen. 3 oktober 2022 € 849,- inschrijven