Tennis Academy Brabant

Tennis Academy Brabant

Voor kinderen die meer willen dan alleen clubtraining is er Tennis Academy Brabant (TAB). TAB is onderdeel van SimonTENNIS en biedt talentvolle jeugd uit de regio de kans om samen te trainen. TAB werkt samen met de KNLTB om (inter)nationale toppers op te leiden en kinderen het maximale uit henzelf te laten halen. Ga voor meer informatie naar tennisacademybrabant.nl.
Inschrijven TAB dagen woensdag 2 en donderdag 3 maart 2022
Op woensdag 2 en donderdag 3 maart organiseren we de TAB dagen van 10 uur tot 14.30 uur.

Samen met spelers van je eigen niveau gaan we trainen op de tennisbaan. Of je nu al jaren tennist of net begonnen bent, dit maakt niets uit. Dit tennisevent is voor de fases oranje, groen en geel t/m 17 jaar.

Tijdens deze sportieve dagen werken we aan verschillende onderdelen die bijdragen aan jouw tenniskwaliteiten en ver daar buiten:

-specifieke loopscholing, techniek en tactiek voor tennis
-allround sporten
-groei in zelfvertrouwen
-teamwork
-mentaal, leren omgaan met....

Het leukste lijkt ons als je alle 2 de dagen meedoet, maar uiteraard is één dag ook mogelijk. De kosten per dag zijn € 52,50. Als je beide dagen meedoet zin de kosten € 100,00 inclusief lunch.

Inschrijven Tennis Academy 2021-2022
Sinds de week van 4 oktober zijn we gestart met het nieuwe TAB jaar. Mocht je nog interesse hebben, in willen stromen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

KNLTB instroomtrainingen voor 7 t/m 10 jaar 

Sinds begin oktober is onze trainer Paul Honig gestart bij Health City Vught met de KNLTB instroomtrainingen (30 weken) 'oranje' en 'groen'.
Gezamenlijk met tennisleraren en andere tennisscholen wil de KNLTB een betere route naar de top faciliteren voor spelers met potentie. Dit moet de toekomst van het Nederlandse tennis versterken. De KNLTB is hierdoor actiever betrokken bij kinderen met cluboverstijgend niveau in de leeftijdscategorie 7 tot en met 10 jaar.
De instroomtrainingen zijn aanvullend op clubtrainingen, zodat kinderen ‘gewoon’ lid kunnen blijven bij hun vereniging en toch worden aangesproken in hun behoefte om nóg beter te worden in tennis. Deze additionele training komt ten goede aan het spelplezier van de kinderen, waardoor ze ook weer langer lid blijven van de eigen vereniging en meer wedstrijden zullen spelen. Voor de KNLTB is dit tevens een manier om talent te herkennen. De instroomtrainer houdt intensief contact met de KNLTB over de ontwikkeling van de spelers. Daarnaast brengen we de ouders meer bij elkaar, zodat ze kennis met elkaar kunnen delen omtrent jeugdtennis.Adres Kraaiengatweg 3
Plaats 5262 LK VUGHT
Land
Telefoon 073-6126170
E-mail info@tennisacademybrabant.nl
Website www.tennisacademybrabant.nl

Prive-training voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
Priveles 1 uur vóór 16.00 uur (betaling in 3 termijnen) (1 leerlingen)
1 lessen van 60 minuten op 1 baan. 1 januari 2022 € 67,50 inschrijven

Groepstraining voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
1,5 uur tennistraining en 1 uur conditietraining (betaling in 3 termijnen) (8 leerlingen)
38 lessen van 150 minuten op 2 banen. 4 oktober 2021 € 1.139,- inschrijven
1,5 tennistraining (betaling in 3 termijnen) (8 leerlingen)
38 lessen van 90 minuten op 2 banen. 4 oktober 2021 € 849,- inschrijven