TPC Maaspoort Tennis

TPC Maaspoort Tennis

Tennis Club Maaspoort (TC Maaspoort) is opgericht op 28 januari 1983 en gevestigd in de wijk Maaspoort bij de landelijk bekende Maaspoorthal en Flik Flak Hal (turnen). De verenigingsnaam is op 9 november 2010 gewijzigd naar: Tennis Padel Club Maaspoort (TPC Maaspoort).  
Het tennis-padelcomplex bestaat uit acht verlichte tennisbanen (kunstgras) en drie verlichte padelbanen (kunstgras), een paviljoen dat uitzicht biedt op alle tennis- en padelbanen en tevens is er een tafeltennistafel aanwezig, alsmede speelvoorzieningen voor de jeugd. Er is ruim parkeergelegenheid aanwezig.


Het recreatieve tennis en padel staat centraal bij deze club waarbij ruim 480 leden zijn aangesloten. Er is echter ook ruim de gelegenheid om op prestatief niveau te tennissen. 

Wie lid wil worden doet er verstandig aan een aanmeldformulier in te vullen en bij de ledenadministratie in te leveren (voor meer informatie zie rubriek: lidmaatschap).

Door het hele jaar heen worden talloze activiteiten georganiseerd, zoals: eendaagse toernooien, interne competitie, clubkampioenschappen en meerdaagse externe toernooien.

TPC Maaspoort is aangesloten bij de K.N.L.T.B. en draait dan ook met diverse teams mee in de officiële tenniscompetitie, zowel met junioren als met senioren.

U kunt 1 x een cursus volgen zonder lid te zijn van de vereniging. U betaalt hiervoor € 22,50 extra voor de gehele cursus. Daarna (bij inschrijving voor vervolgcursus) dient u lid te worden van de vereniging. Niet-leden betalen dus een toeslag met uitzondering van de Maak Kennis Met Tennis Cursus (zowel jeugd als volwassenen).

Najaars-/wintercursus 2018

Vanaf heden kunt u inschrijven voor de najaars-/wintercursus die in de week van 22 oktober start. Mocht u nog willen instromen in de huidige zomercursus dan kunt u contact opnemen met kantoor (073-6126170).

Belangrijke data:

-Schrijf in voor 1 oktober 2018 (uiteraard kunt u daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
-Uiterlijk 15 oktober ontvangt u de bevestiging met daarin de dag en tijd dat u bent ingedeeld;
-In de week van 22 oktober starten we met de nieuwe cursus.

Lesdagen & trainers

Dinsdag: Cas de Haan  Woensdag: Cas de Haan/Rob Simon Donderdag:  Rob Simon
Zaterdag: Rob SimonAdres Marathonloop 2
Plaats 5235 AB DEN BOSCH
Land nederland
Telefoon 073-6410019
E-mail info@tcmaaspoort.nl
Website www.tcmaaspoort.nl

Verlenging Maak Kennis Met Tennis cursus voor jeugd

Omschrijving Start week Bedrag
verlenging MKMT jeugd 7 lessen (10 leerlingen)
7 lessen van 60 minuten op 2 banen. 9 januari 2019 € 49,- inschrijven
verlenging MKMT jeugd 7 lessen (10 leerlingen)
7 lessen van 60 minuten op 2 banen. 15 januari 2019 € 49,- inschrijven

Verlenging Maak Kennis Met Tennis cursus voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
verlenging MKMT volwassenen 7 lessen (8 leerlingen)
7 lessen van 60 minuten op 2 banen. 15 januari 2019 € 59,- inschrijven