TC Capelle Padel

TC Capelle Padel

TC Capelle bestaat uit veertien smashcourt tennisbanen, waarvan 6 overdekt en twee verlichte padelbanen. De club heeft met ruim 1000 leden een zeer gezellig en actief ledenbestand. In het lustrumjaar 2021 werden de twee padelbanen geopend en kunnen alle leden van TC Capelle voortaan ook padellen. 

 


Padellessen winter 2022-2023

Na de kerstvakantie zijn er nog een aantal lessen van de wintercursus.

Om deel te kunnen nemen aan de lessen moet je lid zijn van de vereniging. Klik hier om lid te worden. Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonTENNIS/PADEL. Kies de dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Lesdagen

De lessen worden gegeven op donderdagmiddag/avond en bij voldoende inschrijvingen ook op zaterdag. Er wordt ingedeeld op basis van je tennisniveau of andere (bal)sporten. Het is mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. 

VANAF 1 APRIL A.S. GEVEN WE GEEN LES MEER BIJ DEZE CLUB , WEL KUN JE TERECHT

 https://yourpadel.nl/clubs/my-padelclub IN KRIMPEN VOOR SIMONPADEL LESSEN. 

Aanbieding

De 'Maak Kennis Met Padel' is inclusief een Padelracket.

Let op: bij de reguliere cursussen is er géén racket inbegrepen. Mocht je toch een racket willen lenen dan kun je voor € 10,00 een racket lenen tijdens de lessen.


Lesdata

De lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS.

Mocht u onverhoopt een keer een les moeten missen geef dit dan aan bij uw trainer. Indien er plek is in een andere groep kunt u in samenspraak met de trainer een inhaalles inplannen. Let op, dit kan niet meer digitaal via ons inhaalsysteem en dient dus rechtstreeks met de trainer te worden afgesproken. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor trainingen van SimonTENNIS/PADEL ga je akkoord met het trainingsreglement.Adres Capelseweg 35
Plaats 2907 XA CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Land Nederland
Telefoon 010-4580074
E-mail padel@tccapelle.nl
Website tccapelle.nl

Padellessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Verlenging Padelcursus (4 leerlingen)
8 lessen van 60 minuten op 1 baan. 26 januari 2023 € 119,-