Bastion Baselaar Padel

Bastion Baselaar Padel

Bastion Baselaar is een tennisclub waar je ook padel kunt spelen. De club beschikt over 4 padelbanen en een modern clubhuis. Bastion Baselaar organiseert geregeld gezellige activiteiten.Padellessen voorjaar 2022
Momenteel zijn de lessen in volle gang. Heeft u nog interesse neemt u dan contact met ons op om de eventuele mogelijkheden te bespreken op nummer 073-6126170 of stuur een mailtje naar info@simonpadel.nl.

Binnenkort kunt u inschrijven voor de nieuwe cursus die eind september gaat starten.  

Je kunt 1x een padelcursus volgen zonder lid te zijn van de vereniging. Kies je daarna voor een vervolgcursus dan betaal je als niet-lid € 5,00 per les extra. 

Opgeven voor een lidmaatschap bij Bastion Baselaar is natuurlijk ook mogelijk. Klik hier om lid te worden.  

Voor het inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via 'mijn SimonTennis/Padel'. Kies de dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen zoveel mogelijk rekening met je voorkeuren.
Er wordt ingedeeld op basis van je tennisniveau of andere (bal)sporten. Het is mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. Let op: iedereen dient zich wel individueel in te schrijven. In het opmerkingenveld kunt u de namen van de anderen vermelden.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen.

Lesdagen
De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag 9.00 tot 23.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor lessen op vrijdagavond en zaterdag kan tijdens de competitie periode uitgweken worden naar de banen van de Padellers en/of Healthcity Vught.

Aanbieding
Maak Kennis Met Padel inclusief Padelracket v.a. €149,00 (6 personen).

Liever een racket lenen? Dat kan ook. Voor de Maak Kennis Met Padel cursus voor volwassenen betaal je dan € 115,- (alleen mogelijk in een groep van 6 personen). Geef in het opmerkingenveld aan dat je een leenracket wil.  

Let op: bij de reguliere cursussen is er géén racket inbegrepen. Mocht je toch een racket willen lenen dan kun je voor € 10,00 een racket lenen tijdens de lessen.

Trainersteam:

De 'Maak kennis met Padel' en reguliere lessen worden gegeven op maandag, woensdag en vrijdag door ervaren train(st)ers van Simon Padel. 

Op maandag ,dinsdag, donderdag en zaterdag overdag wordt er les gegeven door onze Spaanse trainer Julio Pulido Alegre. Julio heeft jarenlange ervaring als speler en coach en is  een trainer op TOP niveau en zijn trainingsaanpak komt het beste tot zijn recht in trainingen met spelers met ruime ervaring. Daarom wordt in overleg met hem bij de indeling de volgende criteria gehanteerd:

1.  Indeling op volgorde van niveau/ervaring van hoog naar laag (er wordt alleen in groepen van 4 getraind);
2.  De trainingen worden gegeven door Julio op dinsdag- en donderdagavond en zaterdag overdag van 9 tot 17 uur;
3.  Mocht je zelf al een groepje van 4 personen van vergelijkbaar niveau hebben geformeerd, vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

Belangrijke data:

- Schrijf in voor 18 maart (uiteraard kun je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen). 
- Uiterlijk 28 maart krijg je de bevestiging met daarin de dag en tijd dat je bent ingedeeld;
- Vanaf maandag 4 april starten we met de nieuwe cursus.

Lesdata en inhaalsysteem
De lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonTENNIS/PADEL. Tevens kun je op deze plek een aanvraag doen voor een inhaalles. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor trainingen van SimonTENNIS/PADEL ga je akkoord met het trainingsreglement.

Adres Meester Vriensstraat 1
Plaats 5246 JS DEN BOSCH
Land
Telefoon 073-6423740
E-mail info@bastionbaselaar.nl
Website www.bastionbaselaar.nl

Padellessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Padel Priveles voor volwassenen (2 leerlingen)
1 lessen van 60 minuten op 1 baan. 30 mei 2022 € 60,- inschrijven
Padel Priveles Julio voor volwassenen (dinsdag/donderdag/zaterdag) (2 leerlingen)
1 lessen van 50 minuten op 1 baan. 30 mei 2022 € 62,50 inschrijven