TPC Maliskamp Padel

TPC Maliskamp Padel

TPC Maliskamp is een tennis-/padelclub waar gezelligheid voorop staat. De club beschikt over 5 kunstgrasbanen, 1 minibaan en 5 padelbanen. In principe kun je hier het hele jaar door op spelen. TPC Maliskamp streeft naar een gezonde balans tussen prestatie en recreatie. Naast een goed verzorgd park heeft de club een sfeervol en uitnodigend paviljoen met bijbehorende terrassen waar het goed toeven is onder het genot van een drankje en een hapje. Klik hier voor de energieke Padel promotiefilm van SimonPadel

Padelles bij TPC Maliskamp
SimonPADEL verzorgt de lessen.

Vanwege de wachtlijst kunnen alleen leden les volgen in de piekuren. Niet leden kunnen waar mogelijk is in de daluren les volgen. Er mag hooguit een cursus van 8 lessen gevolgd worden zonder lid te zijn van TPC Maliskamp.  Klik hier om lid te worden van TPC Maliskamp.

Voor inschrijven van de trainingen kies je onderaan deze pagina uit de verschillende opties. Vervolgens maak je een account aan of log je in via Mijn SimonPADEL. Kies je favoriete dag, tijdstip en groepsgrootte en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard houden we bij het indelen rekening met je voorkeuren, leeftijd en je niveau. 

Het is mogelijk om met een zelf samengesteld groepje in te schrijven. Let op: iedereen dient zich wel individueel in te schrijven. In het opmerkingenveld kunt u de namen van de anderen vermelden.

Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per e-mail. Heb je een vraag over het inschrijven? Bekijk dan de veel gestelde vragen. 

Padellessen najaar 2023.

Op dit moment zijn de wintercursussen volop bezig. Mocht je nog geïnteresseerd zijn in de lessen. Stuur dan een mail naar info@simonpadel.nl. Je kan ook bellen met 073-6126170. Binnenkort komen de lessen voor het voorjaar weer op de site.

Let op: bij de reguliere cursussen is er géén racket inbegrepen. Mocht je toch een racket willen lenen dan kun je voor € 10,00 een racket lenen tijdens de lessen.

Trainersteam:
Er wordt les gegeven door ervaren train(st)ers van Simon Padel.

Lesdata cursussen
De lesdata kun je, na ontvangst van de bevestiging/indeling voor de lessen, raadplegen in Mijn SimonPADEL. 

Trainingsreglement
Bij het inschrijven voor de trainingen van SimonPADEL ga je akkoord met het trainingsreglement.


Adres Jos de Letterlaan 12
Plaats 5248 NX ROSMALEN
Land neder
Telefoon 073-5216712
E-mail padel@tcmaliskamp.nl
Website www.tcmaliskamp.nl

Padellessen voor volwassenen

Omschrijving Start week Bedrag
Padel Priveles voor volwassenen (2 leerlingen)
1 lessen van 60 minuten op 1 baan. 23 oktober 2023 € 65,- inschrijven